HANDELSBETINGELSER

Karlslunde I.F. Padelcenter Handelsbetingelser

Betaling

Karlslunde I.F. Padelcenter modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Visa, MasterCard, JCB, Diners/Discover og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når booking er aflsuttet.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner .
Karlslunde I.F. Padelcenter bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Der er ingen ekstra gebyrer. Afbestillinger med tilbagebetaling er generelt muligt indtil 24 timer før den reserverede tid, men visse betingelser angivet på købstidspunktet kan være gældende. Ved afbestilling af en booking betalt med et betalingskort eller kreditkort, vil du blive opkrævet et afbestillingsgebyr på DKK 12,50.

Booking, slettefrist og spilletid

Booking
For at reservere en bane, skal du først oprette dig som medlem enten vi vores web eller via Resasports app
Du kan max booke 28 dage frem i tiden.- Du modtager bekræftelse og kvittering for din booking via din email-adresse.
Slettefristen for din booking er 24 timer før spilletid.
Når du har booket og betalt for din bane, kan du bare møde op og gå direkte til din bookede bane. Dørene låses op med en knap på din Resasport APP, og lyset tændes også automatisk.

Slettefrist

Slettefristen for din booking er mindst 24 timer før spilletid . Slettefristen er 24 timer pr. bane.

Overholdes slettefristen vil beløbet blive tilbagebetalt eller klip blive tilbageført på din brugerkonto til næste gang du booker en banetid. Overholdes slettefristen ikke vil betalingen eller klip gå tabt. Dette gælder også ved dårligt vejr

Spilletider

Når du bestiller en banetid er du selv ansvarlig for at respektere start og sluttidspunkt. Hvis du møder for sent op, vil du ikke blive kompenseret for den tabte tid. Hvis du har spørgsmål til booking, kontakt venligst info@karlslundepadel.dk

Fortrydelsesret
Tidsbegrænset tilbud.

Ifølge loven om fjernsalg og dørsalg (§§ SFS 2005: 59) er der ingen ret til at annullere denne type tjeneste, men de fleste køb har stadig mulighed for at blive annulleret indtil seks timer før leveringstidspunktet og køb af tjenesten.

Brugsret til købte tjenester

En købt service må kun anvendes i sin helhed ved en enkelt lejlighed. Det er ikke muligt at indløse tjenesten helt eller delvist kontant eller at spare den til fremtidige brug. Købet er personligt og kan ikke deles med andre, medmindre andet er angivet. Læs venligst vilkårene for hvert enkelt køb.

Afslutning / adgangsbegrænsning

Karlslunde I.F. Padelcenter forbeholder sig ret til at opsige din adgang til hjemmesiden, ResaSport APP og dets relaterede tjenester uden varsel.
Du som besøgende, bruger eller medlem af dette websted accepterer disse betingelser. Overtrædelse af disse forhold kan resultere i udelukkelse fra stedet og i værste fald sagsanlæg under Dansk og international lovgivning.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@karlslundepadel.dk