Niveauskema

Niveauskema Padel

Niveau 1,0 – Nybegynder:

Du har ingen erfaring med padel og er helt ny i sporten.

Niveau 1,5 – Begynder:

Du har spillet nogle få gange og har en grundlæggende forståelse af reglerne. Du har endnu ikke helt mestret brugen af glasvæggene og har svært ved at initiere dueller. Din spilkontrol og basis teknik skal stadig udvikles.

Niveau 2.0 – Fremskreden begynder:

Du spiller med en vis kontrol og begynder at bruge glasvæggene mere effektivt. Hvis du har erfaring fra andre ketcher sportsgrene, kan du drage fordel af det. Du kan deltage i kampe med længere dueller, når du møder spillere på dit eget niveau.

Niveau 2.5 – Øvet:

Du har udviklet en taktisk forståelse for spillet og er i stand til at bruge forskellige padelslag i løbet af en kamp. Du er i stand til at følge med i tempoet i spillet og spille godt i Americano-stilen.

Niveau 3.0 – Erfaren/øvet :

Du spiller regelmæssigt og har god kontrol og sikkerhed i størstedelen af din spillestil. Dog forekommer der stadig nogle uprovokerede fejl i dit spil, og du har en tendens til at være for aggressiv. Du har niveauet til at deltage i DPF 25/50-turneringer og/eller Lunar Liga 3.-2. division.

Niveau 3.5 – Avanceret/øvet :

Du spiller ugentligt og laver færre uprovokerede fejl i dit spil. Dine dueller bliver længere, og du har en forståelse for taktik og positionering på padelbanen. Du behersker brugen af glasvæggene og kan kontrollere hastigheden i dine dueller. Du kan deltage i DPF100-turneringer og spille i 2. division i Lunar Ligaen.

Niveau 4.0 – Højt niveau/meget øvet :

Du spiller med stor sikkerhed og har en god taktisk og teknisk kunnen. Du har måske allerede deltaget i flere DPF-turneringer. Du har niveauet til at deltage i DPF 200-turneringer og/eller spille i 1. division i Lunar Ligaen.

Niveau 4.5 – Elite niveau:

Du er seedet i DPF 200-turneringer eller spiller i DPF 400-turneringer. Du har niveauet til at spille i Elite divisionen i Lunar Ligaen.

Niveau 5.0 – Top niveau:

Du er seedet i DPF 400-turneringer og har niveauet til at spille i Elite Division i Lunar Ligaen.

Niveau 5.5 – Landsholdsspillere:

Du er en landsholdsspiller og repræsenterer dit land på internationalt niveau.

Niveau 6.0 – Professionel spiller:

Du spiller professionelt og er rangeret blandt de bedste 250 spillere i verden ifølge WPT-ranglisten.

Niveau 7.0 – Top professionel:

Du er en top professionel spiller og rangeret blandt de